Bevezetés a GPS nyomkövetés világába

A GPS nyomkövetés ma már üzleti intelligencia. Bármikor, bárhonnan elérhető üzleti intelligencia, mely segítségével egyből és tisztán láthatóak, a munka során jelentkező kiadások megtérülései. A piacon az tud érvényesülni versenytársait lekörözve, aki méri a saját folyamatait és folyamatosan optimalizálja cége működését. Növeld hatékonyságod és teljesítményed GPS nyomkövetés használatával!

A tudás hatalom. A döntéshozók, flottakezelők számára az egyik legnagyobb érték, ha gépjárműveik felett teljeskörű felügyelettel rendelkeznek. Élőben láthatják egységeik pozícióját, ezáltal pénzt és időt takaríthatnak meg cégükben. A hazai KKV szektor számára manapság még fontosabb, mint valaha, hogy a lehető leghatékonyabban működjenek.

Hogyan működik a GPS nyomkövetés?

A nyomkövető szolgáltatás használatához először egy nyomkövető eszközt kell elhelyezni a járműben. Ez az eszköz rendelkezik GPS vevővel, mely segítségével képes meghatározni a pozícióját. A nyomkövető eszköz a mobilhálózaton keresztül folyamatosan kommunikál, a benne található SIM-kártya segítségével, az IneTrack nyomkövető rendszer központi számítógépeivel. Elküldi a jármű pontos helyzetét és az egyéb, szenzorok által rögzített kiegészítő adatokat (pl. üzemanyagszint, gyújtásérzékelés, km-óra állás). A rögzített útvonalak és a feldolgozott információk, az IneTrack nyomkövető rendszerben és az ehhez kapcsolódó IneTrack Mobile alkalmazásban tekinthetők meg. Ezek segítségével lehet menetlevelet és különböző egyedi kimutatásokat készíteni.

Milyen előnyökkel jár a nyomkövető rendszer bevezetése?

Egy nyomkövető rendszer használata néhány hónapon belül megtérül, ugyanis bevezetése után átlagosan 15%-kal csökkentheti a gépjárműhasználattal kapcsolatos visszaéléseket és az üzemanyagfogyasztást. A járművek pillanatnyi helyzetének ismerete jelentősen csökkenti a cég belső kommunikációját, egyszerűsíti és javítja a partnerekkel történő kapcsolattartást. Az automatikusan elkészíthető menetlevelek és kimutatások pedig az adminisztrácót teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá.

Megtetszett a GPS nyomkövetés? Többet szeretnél róla tudni?

Ismerd meg szolgáltatásunkat Írj nekünk

Átlátható, gyors és eredményes megoldás cégeknek.