Tipikus felhasználási területek

Szakértő kollégáink várják hívásod

Autóbéreldék, járműkölcsönzés

Magyarországon a car-sharing szolgáltatások mellett népszerűek a klasszikus autókölcsönzők: egy-egy napra vagy több hétre magánszemélyek, vállalkozások egyaránt bérelhetnek személygépkocsit és kistehergépjárművet. De milyen kihívásokkal találkozik a béreldét működtető vállalkozó?

Tovább

Szerviz csapat irányítása

Rengeteg olyan cég létezik, ahol a klasszikus irodai munka helyett a kollégák szinte egész nap úton vannak és ügyfeleket látogatnak, ők az ún. mozgó munkatársak. Ilyen típusú munkavégzésnél nehéz monitorozni, hogy a munkatárs mennyire tölti hasznosan a munkaidőt, azaz a cég a humán erőforrását milyen jól hasznosítja.

Tovább

Fuvarozás, áruszállítás

Az áruszállítás mindennapos tevékenység, belföldön és külföldön egyaránt. Ahhoz, hogy biztonságban tudd autódat, szállítmányodat és sofőrödet, ma már gyakorlatilag kötelező járműveidbe GPS nyomkövető eszközt telepíteni. De vajon a piacon fellelhető számtalan megoldás közül melyiket érdemes választanod?

Tovább

Futárszolgálat

A globális gazdaság legújabb elmozdulása számos változást idézett elő, beleértve az online vásárlási szokásokat és a népszerűséget, amelyeknek valószínűleg hosszú évekig maradandó hatásai lesznek. Ez megugrott a futár- és kézbesítési szolgáltatások iránti keresletben, és sajnos néhány komoly aggályt is okozott.

Tovább