Tervezd meg és ellenőrizd a területen végzett munkát GPS adatok segítségével!

GPS nyomkövetésre épülő megoldásainkkal gyorsabban tudsz reagálni a folyamatosan változó körülményekre, egyszerre növelheted a produktivitást és csökkentheted működési költségeidet!

gps-alapu-munkaero-kovetes

BIZTOSÍTOTT ELŐNYÖK

Hogyan lehetséges mindez?

Könnyű használat

Gyorsan bevezethető szolgáltatás, ami nem igényel speciális IT tudást. Folyamatos terméktámogatás, konzulting biztosítása.

Egyszerű, komplex ellenőrzés

Felhívjuk a figyelmet azokra az esetekre, ahol valami a szokásostól eltérő módon történt.

Kapacitások hatékonyabb elosztása, kihasználása

Tervezhető, mérhető, optimalizálható munkafolyamatok, erőforrások.

Gyors megtérülés

Naponta, hetente, havonta akár több tucatnyi munkaóra, így hatalmas extra kapacitás szabadítható fel.

Adminisztráció egyszerűsítése

Kevesebb papíralapú, kézi adminisztráció. Szolgálati lapok generálása, munkaidő, menetlevél precíz digitális vezetése.

Hasznos BI riportok

Könnyen értelmezhető, interaktív, valós idejű térképes felületek, dashboard-ok az adatok megjelenítésére.

Egyedi üzleti riportok

GPS nyomkövetést használsz vállalkozásodban, és szeretnéd mindezt üzleti intelligenciára épülő adatelemzésekkel és adatvizualizációs megoldásokkal felturbózni?

Azoknak, akik szeretnének modern analitikai, riporting szolgáltatást igénybe venni vagy biztosítani ügyfeleik számára, a megoldás az IneProve.

gps-adat-alapu-riportok

Munkaerő menedzsment


Kollégáid íróasztal nélküli munkatársak, például területi képviselők, futárok, mezőgazdaságban dolgozók, akik sok üzleti utazást bonyolítanak, meghatározott ügyfélcímeket, területeket látogatnak munkájuk során?

Ha szeretnéd egyszerűen megtervezni és ellenőrizni, hogy mi történik a terepen dolgozó munkavállalóid idejével és utazásaival, mi egy modern és egyszerűen használható megoldást adunk számodra!

gps-alapu-munkaero-szervezes

Iparág specifikus modulok

Egyedi megoldásokra lenne szükséged? Egyszerűsíti, digitalizálja a munkavégzéssel kapcsolatos adminisztrációt.

Az alap dobozos szoftver egyedi modulokkal bővíthető. Erre példa vasút specifikus megoldásunk. A mozdonyvezetők és kocsivizsgálók egy mobilalkalmazást használnak, amely GPS nyomkövetés funkciót biztosít és a területen végzett munka adminisztrálására is alkalmas.

gps-alapu-egyedi-megoldasok

Egyedül dolgozók védelme

Kiknek hasznos ez? Olyan elszigetelten, egyedül dolgozó, címeket látogató dolgozóknak, mint pl. az alpinisták, liftszerelők vagy veszélyes üzemekben, erőművekben karbantartást végzők.

Nem csak adatrögzítésre és a területen végzett feladatok áttekintésére használható a mobilalkalmazás, munkavállalód bármikor felveheti a központtal a kapcsolatot, ha bajba kerül.

gps-alapu-szemelyvedelem
Lépj velünk kapcsolatba!  
IneTrack GPS Nyomkövetés Kft. 

Arra koncentrálunk, hogy a legjobb nyomkövető rendszert adjuk ügyfeleinknek, a legjobb partnereket találjuk meg és eközben jól érezzük magunkat. Hisszük, hogy okos hozzáállással mindenki számára hasznos és jövedelmező együttműködés alakítható ki.