Kövesd járműveid és eszközeid az IneTrack-ben!

Növeld flottád szervezettségét és teljesítményét, nyerj időt magadnak és partnereidnek a munkában!

jarmu-kovetes-gps

Járműkövetés
(Plug&Play megoldások)

Nincs beszerelési költség

Könnyen telepíthető, mobilis eszköz

Vezetés közben látható eszköz

Szivargyújtóra illeszthető nyomkövető

Beszerelést nem igényel, bármikor egy mozdulattal eltávolítható. Különlegessége, hogy a céges- és magánutak elválasztásához elegendő az eszközön található kapcsoló átállítása, így a privát utak nem kerülnek rögzítésre.

Felhasználási terület:

Ideális megoldás olyan esetekben, amikor több járművet szeretnénk 1 db eszközzel nyomkövetni és ezek a járművek jellemzően nem mozognak egyszerre (pl. bérelt, kölcsönzött autók esetében).

Ha nem fontos az eszközt "elrejteni", beszerelni a jármű műszerfala mögé, fontos, hogy könnyen hozzáférhető, mobilis legyen.

teltonika-fmp100-gps-nyomkoveto

OBDII portra csatlakoztatható GPS

A 2007 után gyártott járművek rendelkeznek OBDII porttal, így ezekben használható. A gépjármű típusától függően az autó fedélzeti számítógépéről különböző adatokot képes kiolvasni, mint motorfordulatszám és üzemanyag adatok.

Felhasználási terület:

Ideális megoldás olyan esetekben, amikor több járművet szeretnénk akár 1 db eszközzel nyomkövetni és ezek a járművek jellemzően nem mozognak egyszerre (pl. bérelt, kölcsönzött autók esetében).

Továbbá, ha nem fontos az eszközt "elrejteni", beszerelni a jármű műszerfala mögé, fontos, hogy könnyen hozzáférhető, mobilis legyen.

teltonika-obd-gps-nyomkoveto

Járműkövetés
(Beszerelhető eszközök)

Az eszköz vezetés közben nem látszik

Kiegészítők, kapcsolók, szenzorok illeszthetők a trackerhez

A nyomkövető telepítésének költsége lehet

Műszerfal mögé szerelhető GPS eszköz

A legrégebb óta használt nyomkövető eszközök a járművek műszerfala mögé rejthető kütyük. Előnyük, hogy megfelelő beszerelés mellett évekig nem szükséges hozzájuk nyúlni. A telepítéshez autóvillamossági ismeretekre szükség van, érdemes szakemberrel végeztetni a szerelést. Igény esetén különböző kiegészítők (céges-magán kapcsoló, immobilizer, sofőrazonosító, CAN-olvasó) illeszthetők az alap eszközhöz.

Felhasználási terület:

Kiváló megoldás autó, munkagép nyomkövetésre. A digitális bemenet felhasználható a gyújtás jel vagy az ajtó állapotának érzékelésére, míg a digitális kimenet lehetővé teszi a távoli leállítás funkció használatát.

Olyan esetekben javasoljuk a beszerelhető GPS nyomkövető használatát, amikor tudjuk, hogy az autó nem lesz gyorsan lecserélve, nem akarjuk az eszközt több jármű között váltogatni, hanem fixen egy autóban akarjuk használni.

teltonika-beszerelheto-gps-nyomkoveto

Akkumulátorra csatlakoztatható eszköz

Népszerűségét egyszerűsége adja: telepítése maximum 5 percet vesz igénybe, az akkumulátor sarura csavarozva könnyedén ki- és beszerelhető. Kiegészítőket ehhez a típushoz nem lehetséges illeszteni, leginkább alap nyomkövetés (élő nyomkövetés, útvonalak visszanézése térképes felületen, menetlevél lekérdezése) ajánljuk.

Felhasználási terület:

Kiváló megoldás autó, munkagép nyomkövetésre, ha nem szükséges az eszköz műszerfal mögé történő fix beépítése és egyéb külső perifériákkal való felszerelése (pl sofőrazonosító, céges-magán kapcsoló).

Hasznos megoldás lehet, ha nem akarunk plusz költséget szánni a szereltetésre.

teltonika-fmt100-gps-nyomkoveto

Személykövetés - dedikált hardverrel

Egyszerűen használható eszköz

Hosszú üzemidővel rendelkezik

Érdemes tokot vásárolni hozzá, amellyel a csuklóhoz/kisállathoz rögzíthető

Személykövetés

Felhasználási terület:

A nyomkövetőt személyek, háziállatok és autók megfigyelésére tervezték

Könnyen elfér zsebben, táskában

Védelmet és biztonságot nyújt egyedül dolgozó munkatársaknak

Ideális eszköz túrázáshoz, sportoláshoz

teltonika-szemelykoveto

Eszközök, munkagépek követése

Ellenáll az extrém időjárási körülményeknek (por- és vízálló IP68 tok)

Beállítástól függően extrém hosszú üzemidővel rendelkezik

Akkumulátora nem újratölthető

Eszközök, munkagépek követése

Felhasználási terület:

Konténerek, méhkaptárak, építőipari szerszámok, pótkocsik vagy mezőgazdasági eszközök nyomkövetésére alkalmas.

Hasznos olyan esetekben is, amikor egy saját akkumulátorral nem rendelkező tárgy nyomkövetése a cél (pl. raklap szállítmány).

teltonika-gps-nyomkoveto
Lépj velünk kapcsolatba!  
IneTrack GPS Nyomkövetés Kft. 

Arra koncentrálunk, hogy a legjobb nyomkövető rendszert adjuk ügyfeleinknek, a legjobb partnereket találjuk meg és eközben jól érezzük magunkat. Hisszük, hogy okos hozzáállással mindenki számára hasznos és jövedelmező együttműködés alakítható ki.