GPS nyomkövetés alapú megoldásaink

Segítünk a hatékonyság és átláthatóság növelésében, ezáltal pénzt és időt takaríthatsz meg.

gps-nyomkovetes-alapu-megoldasok

GPS nyomkövetés
Androidos eszközzel

Nyomkövető eszköz vásárlása nélkül követheted kollégáid vagy szeretteid Androidos alkalmazásunk segítségével. 1 db előfizetést ingyen adunk, üzleti felhasználás esetén válassz előfizetéseink közül!

gps-nyomkovetes-telefonnal

GPS nyomkövetés nyomkövető eszközzel

24 órás élő nyomkövetés, akár korlátlan adattárolással és menetlevéllel! Csökkentsd az üzemanyag fogyasztást és papír alapú adminisztrációt, növeld céged átláthatóságát kimutatások, statisztikák segítségével.

gps-jarmu-kovetes

GPS nyomkövetésre épülő egyedi megoldások

GPS nyomkövetésre épülő megoldásainkkal gyorsabban lehet alkalmazkodni a folyamatosan változó körülményekhez, nagyobb produktivitás és kisebb működési költség érhető el.

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

Szakértő kollégáink várják jelentkezésedet, hogy egy ingyenes telefonos konzultáció során felmérjék pontos igényeidet!

Hitvallásunk: az adat érték

Biztos tapasztaltad már, mennyire bosszantó, ha keresel valamit, például egy fájlt a számítógépeden, de elfelejtetted elmenteni és nehézkes vagy lehetetlen
reprodukálni azt.

Felhő alapú rendszerünk korlátlan adattárolást tesz lehetővé, hosszú évekre visszamenőleg. Az IneTrack 24/7 rendelkezésedre áll, mindig tudni fogod, merre találhatók járműveid, eszközeid vagy kollégáid. 

Adataidról magad rendelkezhetsz, Te döntheted el, szeretnéd-e törölni őket.

Korlátlan adattárolás

24 órás élő nyomkövetés

Menetlevél néhány kattintással

A papír alapú adminisztrációval töltött idő jelentősen csökkenti egy vállalkozás hatékonyságát, az irodai dolgozók munkájának digitalizációja akár 30%-os időspórolást is jelenthet. Márpedig az idő pénz.

IneTrack Alap előfizetéssel is készíthetsz menetlevelet járműveidhez, amelyet XLSX, PDF és CSV formátumokban exportálhatsz. Profi előfizetéssel pedig már az Útvonal nyilvántartás funkcióhoz is hozzáférsz, ahol Kiküldetési rendelvényeket készíthetsz. 

Adminisztráció csökkentése

Hatékonyság növelése

Adatok megosztása partnerekkel

Fuvarozással foglalkozó vállalatoknál gyakran felmerül a kérdés, hogyan tudnák egy-egy szállítmány útját partnereikkel megosztani?

Egyszerűen: akár IneTrack Alap előfizetéssel is meg tudod osztani járműveid adatait vagy csak aktuális élő útvonalát bárkivel, akivel szeretnéd.

API-n keresztül pedig akár saját informatikai rendszered vagy a logisztikai partner számára is elérhetők az IneTrackben tárolt adatok. 

Jármű- vagy szállítmány felügyelet megosztása

Hozzáférések kezelése egyszerűen

Csökkentsd a munkaidőn kívüli utazásokat!

Az üzemanyagköltségek leszorítása és a járműveidre fordított karbantartási kiadások mérséklése reális cél.

Az Útvonal alapú statisztikák funkció segítségével egyszerűen és gyorsan látod azokat a kollégákat, akik hétvégén céges autót használtak vagy hétközben kiugróan magas kilométerszámot értek el.
Az Útvonal alapú statisztikákat IneTrack Profi előfizetéssel éred el. 

Kontroll

Költségek csökkentése

Partnerkezelés

Ha sok olyan cím van, amelyet kollégáid rendszeresen látogatnak, biztosan jól jönne, ha pontosan tudnád, hol jártak egy adott időszakban.

Erre megoldás az IneTrack Profi előfizetéssel elérhető POI funkció, használatával a menetlevélben nem csak címeket, hanem partnereid nevét is láthatod, így tudni fogod, hogy mikor kit látogattak munkatársaid.  

Menetlevél testreszabása

Partnerlátogatás ellenőrzése

Kontrolláld járműveid egy gombnyomással!

Elsősorban járműkölcsönző vállalkozásoknál szokott felmerülni a kérdés, hogy ha a bérlő túl gyorsan hajt vagy túllépi a kölcsönzési időt, mit lehet tenni, hogyan lehet jobb belátásra bírni?

Az IneTrack Távoli leállítás funkciójával a jármű egy gombnyomással blokkolható, így további mozgása lehetetlenné válik a jogtalan használó számára. A funkció használatához speciális beszerelés és Profi előfizetés szükséges. 

Biztonság

Járművédelem

Mit érdemes tudni vásárlás előtt?

Összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban felmerülő kérdésekre válaszainkat!

A vásárlás után egy nyomkövető eszközt telepíteni kell (beszerelést nem igénylő eszközöket megfelelően rögzíteni, beszerelést az útmutató alapján elvégezni) . A webes felületen aktiválni kell a szolgáltatást a tracker dobozában mellékelt aktivációs kóddal és indulhat a nyomkövetés.

Mindig az igényeidhez legjobban illeszkedő GPS nyomkövető eszközt ajánljuk számodra, melyet tartalmaz az IneTrack nyomkövető csomag. Ha bizonytalan vagy, kérj egyedi ajánlatot, teljesen ingyenes.

A beszerelést igénylő nyomkövető eszközöket magadnak is beszerelheted, de ajánlott szervizpartnerünknél is elvégezheted a beszerelést.

Lépj velünk kapcsolatba!  
IneTrack GPS Nyomkövetés Kft. 

Arra koncentrálunk, hogy a legjobb nyomkövető rendszert adjuk ügyfeleinknek, a legjobb partnereket találjuk meg és eközben jól érezzük magunkat. Hisszük, hogy okos hozzáállással mindenki számára hasznos és jövedelmező együttműködés alakítható ki.