Fuvarozás, áruszállítás

fuvar-aru-nyomkovetes

Az áruszállítás mindennapos tevékenység, belföldön és külföldön egyaránt. Ahhoz, hogy biztonságban tudd autódat, szállítmányodat és sofőrödet, ma már gyakorlatilag kötelező járműveidbe GPS nyomkövető eszközt telepíteni. De vajon a piacon fellelhető számtalan megoldás közül melyiket érdemes választanod?

Miért fontos ez?

Egy ilyen gépjármű üzemben tartása nem olcsó dolog, így mindenki megpróbál törekedni arra, hogy élettartamát minél tovább megtartsa. Az útvonalak rögzítése során láthatjuk, merre közlekedett a sofőr, tett-e kitértőt, gyorsabban hajtott-e a megengedettnél, megérkezett-e időben a címre.

Megosztás funkció

Több partnerrel is kapcsolatban állsz és szeretnéd, ha ők is figyelemmel kísérhetnék a gépjármű útvonalát? Megosztás funkciónkkal ezt könnyen megteheted. Amennyiben csak az aktuális pozícióját szeretnéd megosztani, arra is van lehetőség, amelyet bármikor ki is kapcsolhatsz.

Riasztások kezelése

Szeretnéd tudni mikor indult és mikor állt meg az autó, kinyílt az ajtó? Ezekre és különféle esetekre riasztást tudsz beállítani, melyekről értesítést kapsz.

E-útdíj használata

Az e-útdíj Magyarországon is bevezetésre került 2013-ban. 2019. január 1-jén több új, 2018 folyamán átadott gyorsforgalmi és főúti szakasszal bővült a díjköteles utak köre. Ez a szolgáltatás bármely nyomkövetés előfizetés választása mellett ingyenes, az IneTrack nyomkövetés előfizetés díja tartalmazza az e-útdíj bevallást, amennyiben 3.5 tonnánál nagyobb járműveidre igényled nálunk.

Tracker választás

Melyik nyomkövetőt érdemes választani? Nagyobb teherautók, kamionok esetében érdemes beszerelhető trackert választani. Ezeket az eszközöket a műszerfal mögé lehet elhelyezni. Teltonika FMB920 és FMB120-as típusú eszközünk a legmegfelelőbb erre a célra. Amennyiben belföldi nyomkövetésre használnád csak, úgy Alap csomagunk tökéletes lehet, ha külföldön is fuvarozol és további riasztásokat is igénybe szeretnél venni, akkor mindenképp Profi csomagunkat válaszd.

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

Szakértő kollégáink várják jelentkezésedet, hogy egy ingyenes telefonos konzultáció során felmérjék pontos igényeidet!

Lépj velünk kapcsolatba!  
IneTrack GPS Nyomkövetés Kft. 

Arra koncentrálunk, hogy a legjobb nyomkövető rendszert adjuk ügyfeleinknek, a legjobb partnereket találjuk meg és eközben jól érezzük magunkat. Hisszük, hogy okos hozzáállással mindenki számára hasznos és jövedelmező együttműködés alakítható ki.